lysbilde1-1

Lokalmat kurs

Lokalmat er i vinden som aldri før. Økt fokus på lokale råvarer og kortreist mat stiller andre krav til tilbydere som ønsker å fange kundenes oppmerksomhet. Ønsker du å lære mer eller trenger faglig påfyll – da er dette kurset for deg!

Kurset blir gjennomført fra lunsj til lunsj i regi av Kulinarisk Akademi med støtte fra Innovasjon Norge, og lokale matvarer fra Femundmat.

På kurset vil vi gå gjennom ulike regionale råvarer og spesialiteter fra ditt område. Vi tar for oss de utvalgte råvarene i teori og praksis. Vi viser teknikker og tilberedningsmetoder som er tilpasset hver enkelt råvare.

Kurset skal gi inspirasjon, bidra til nytekning, påfyll av kunnskap og glede de som jobber met mat.

Program

Dag 1:

12.00 Oppmøte med lunsj

12.45-15.30 Demonstrasjon og gjennomgang av teori

15.30-1600 Pause

16.00-18.30 Matlagning på kjøkken

18.30 Middag og sosialt samvær. Avsluttes cakl.21

Dag 2:

09.00-12.00 Gjennomgang av råvarer og kjøkkenteori. Utnyttelse av råvarer, menyspråk og kalkulasjon.

12.00 Oppsummering og evaluering av dagen.

13.00 Lunsj

Sted

Elverum

Terningen Arena,

Hamarvegen 112 , 2411 Elverum

Når

Mandag 17. september

Kl. 12.00 – ca. 21.00

Tirsdag 18. september

Kl. 09.00 – ca. 13.00

Pris for deltakelse

Ordinær pris:Kr. 2750,-

Medlemspris:kr 2050,-

Lunsj inkludert begge dager

Middag inkludert første dag

Påmelding

For påmelding og spørsmål kontakt Ole Henrik Enger på ole@sonh.no

Merk at det er begrensede plasser til kurset, derfor må man sende påmelding kjapt for å sikre seg en plass.

 

Kurset er beregnet for både ledere og de ansatte som har en rolle i bedriftens matlaging/produksjon.