lysbilde1

27. juni, Terningen Arena, Elverum, kl. 08.30-11-30. Sør-Østerdal Næringshage i samarbeid med Terningen Nettverk.

Digital markedsføring i praksis – vi tar en titt på det digitale landskapet, og lærer deg å ta i bruk noen av de mest brukte mulighetene som finnes.

I dagens samfunn må man være synlig på nett og tilgjengelig på nett og en rekke digitale flater. Det gjelder å nå kundene når og hvor de trenger deg, og kun være et par tastetrykk unna til enhver tid. Man må kjenne sine kunder og vite hvordan man når dem i den digitale jungelen. Kurset vil gå gjennom noen av de viktigste verktøyene og metodene for å lykkes digitalt. Det vil gjøre deg bedre i stand til å ta avgjørelser som er relevante for din bedrift når det gjelder hvilke plattformer du skal være til stedet på. Kurset er et steg videre fra det helt grunnleggende innen digital markedsføring, og vil også gå inn på hva de resultatene/dataen man får betyr og hvordan man skal bruke dette videre i sitt arbeid.

For påmelding, trykk her.

Program:
-Gratis synlighet
-Målsetninger, mottagere og kanal
-Verktøy for innholdsproduksjon, optimalisering og analyse

Verktøy:
-Google: Søk, Analytics, Tag Manager, Min Bedrift, AdWords
-Facebook: Business Administrator, Pixel
-Søkemotoropptimalisering
-Enkel innholdsproduksjon: bilde, tekst, video

Kurset er beregnet for både ledere og de ansatte som har en rolle i bedriftens digitale markedsføring.

For påmelding, trykk her.

Kursholder er Niels Hagen fra Hamar Media

Hamar Media AS er en ledende aktør innen kommunikasjon i Innlandet, med kompetanseområder innen merkevarebygging, digital utvikling, trykk, medierådgiving og profilering.

Niels har jobbet både i offentlig og privat virksomhet, blant annet i Høgskolen i Hedmark, Helse Sør-Øst, Sulland Gruppen. Nå arbeider han med rådgivning og bistand både internt og eksternt med kartlegging av kommunikasjonsbehov, løsninger og utvikling av digitale løsninger.