img_0308

Sør-Østerdal Næringshage har gleden av å invitere til kurs i anbud og offentlige anskaffelser. 

Tid: Mandag 17. oktober fra kl. 18:00 – 21:00

Sted:
Østerdalen Hotell, Rena

Påmeldingsskjema:
https://goo.gl/forms/Qi1SZo52Rig9dxo62

Påmeldingsfrist er 14. oktober 2016. Kurset er åpent for alle. Bindende påmelding.

Som foredragsholdere vil ABAKUS fra Engerdal stille opp. ABAKUS arbeider med anbud og offentlige anskaffelser for 11 kommuner oppover Østerdalen. De har spesialkompetanse på fagområdet og mange bedrifter har sannsynligvis møtt dem når de skal levere anbud for kommunene i vår region. ABAKUS er den bedriften i vår region med mest kompetanse på anbud og offentlige anskaffelser og kommer for å bidra med sin kunnskap. ABAKUS vil gå gjennom prosessen, hvordan finner man anbud, hvordan skriver man anbud og hvordan leverer man anbud, samt andre spørsmål forsamlingen måtte ha.

Fra ERNU vil også Kjell Skaugen holde et foredrag. Kjell er forretningsutvikler i ERNU og er ansatt i Omstillingsprogrammet i Elverumregionen. Han jobbet i Forsvaret i 37 år og de siste 5 årene jobbet han som sjef for forsyningsvirksomheten i Forsvaret. 1. august 2014 tok han erfaringene med seg inn i ERNU, hvor han skal han være døråpner for små og mellomstore bedrifter i regionen. Han vil fortelle litt om muligheter som finnes og hvordan gå frem.

Fra Østerdal Byggservice på Koppang vil Ola Simen Monsen fortelle litt fra leverandørsiden, hvordan har han og hans bedrift arbeidet systematisk med å levere anbud. Hva skal til for å lykkes og hvilke rutiner har han for å finne frem til de rette anbudene.

Pris for å delta:
For bedrifter tilknyttet næringshagen (målbedrifter): 500 kroner (eks.moms) pr. deltaker.
For øvrige bedrifter: 1000 kroner (eks.moms) pr. deltaker.